Shitesi

Bedri
Prishtinë
044898981

Mercedes-Benz W123 2.0

me marrëveshje

Të dhënat

Opsionet shtesë:

Përshkrimi shtesë:

Vetura eshte ne gjendje perfekte.
Regjistrim deri me 20.07.2017.
Per info: 044 89 89 81 dhe 049 22 77 89