Shitesi

Fitim
Gjilan
045902070

Volkswagen Golf 5 1.9 TDI

5,700 €

Të dhënat

Opsionet shtesë:

Përshkrimi shtesë:

vetura eshte ne rregullt nuk esht hipotek dhe ka regjistrim deri me 12 muje 2017