Shitesi

Lirik
Gjakovë
044494440

Toyota Corolla 1.3

1,150 €

Të dhënat

Opsionet shtesë:

Përshkrimi shtesë:

Regjistrim deri me 14-04-2018 Vetur me motor 1.3 Dhe me kilometera Te garantuara Dhe e vozitur vetem nga nje person e mirbajtur ne menyr profesionale si mbrenda Dhe jasht.Vetura ka nje vozitje te rehatshme dhe shum komode.Te interesuarit mund ta provojn dhe te binden me ralitetin e kesaj veture.Shpenzime minmale.
Dokumentacioni I garantuar dhe kontrata te noteri e menjehershme.
Ç,mimi esht I diskutuar per persona serioz.
Viber -- +377-44-494-440